Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

MAG2019 in Bjugn (NOR)

Via deze pagina informeren we je over de Masters’ Allround Games (MAG) 2019, oftewel het officieuze WK Masters Allround, van vrijdag 22 t/m zondag 24 maart 2019 in de Fosenhallen Bjugn in Noorwegen.

Deelname
Deelname vanuit Nederland gaat door je uiterlijk 1 december aan te melden via de gebruikelijke weg. Deze inschrijvingskosten zijn tien euro. Heb je je tijdig aangemeld, dan heb je tot 1 januari 2019 de tijd om je te nomineren, dat wil zeggen dat je tot dan de tijd hebt om te voldoen aan de tijdslimieten op de 500m en 1500m die voor jouw categorie gelden (Europese tijden). Omdat Nederland voor deze wedstrijd niet aan een quotum vast zit, mag iedereen die zich tijdig heeft ingeschreven én aan de limiet voldoet, deelnemen. Zodra de lijst van genomineerden definitief is, ontvang je een mail vanuit MCLN, waarna je je definitief kunt inschrijven en betalen voor het WK. Ten tijde van de sluiting op 1 december hebben zich 55 deelnemers voor dit toernooi aangemeld.

Definitieve aanmelding: vóór 28 januari 23.59 uur!
Deze 55 deelnemers hebben inmiddels een mail ontvangen om zich definitief aan te melden. Let op: dit moet vóór 28 januari 23.59 uur. Nog niet alle masters hebben dit gedaan. Inmiddels is er een derde herinnering verstuurd. Zie je af van deelname, meld dit s.v.p. dan even!

De nog niet definitief aangemelde masters staan in grijs: https://inschrijven.schaatsen.nl/…

Verblijf in (omgeving) Bjugn
In het announcement dat je via de officiële site van de IMSSC kunt vinden, staan tips voor hotels waar je kunt verblijven. Het hotel in Bjugn zelf is maar klein en al volgeboekt. Maar de andere genoemde hotels zullen shuttle service bieden, zodat er volop accommodatiegelegenheid is voor tijdens en rondom het WK. Ook vind je in het announcement tips voor vliegbestemming e.d.

Coaching
Namens MCLN zal Monique Vergeer-van den Heuvel weer als hoofdcoach en teamleider van de Nederlandse deelnemers fungeren. Voor informatie en vragen tijdens de WK’s kun je bij haar terecht en zij zal ook de teamleadersmeeting namens Nederland bijwonen. Wil je gebruik maken van een eigen coach tijdens een van deze WK’s, dan vind je hier de voorwaarden daarvoor.

Meer informatie
Dit is een dynamische pagina. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we dit hier verwerken. Hou deze pagina dus in de gaten! Heb je vragen over de MAG2019? Stuur dan een mail.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!