Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Aanmelden nieuwe seizoen 2018-2019

Geplaatst op augustus 1, 2018

Vandaag, 1 augustus, is het nieuwe seizoen van Schaatscircuit.nl weer gestart (het lidmaatschap bij Schaatscircuit.nl loopt van 1 augustus (of later in het seizoen) tot en met 31 juli. Daarom kun je vanaf vandaag je lidmaatschap voor het seizoen 2018-2019 weer activeren door betaling via de betalingsmodule van iDeal.

Was je lid van Schaatscircuit.nl in seizoen 2017-2018?
Als je vorig seizoen ook lid was dan hoef je alleen maar in te loggen met jouw persoonlijke inloggegegevens, daar jouw gegevens nog even te controleren, jouw categorie voor dit seizoen te kiezen en het lidmaatschapsgeld via IDeal over te maken. Hiervoor ga je naar “Login voor leden“.

Was je vorig jaar geen lid van Schaatscircuit.nl?
Ook nieuwe leden kunnen zich vanaf 1 augustus aanmelden als lid van Schaatscircuit.nl, zodat je op tijd bent om je in te schrijven voor de eerste wedstrijden. Houd er rekening mee dat elk lid moet ingeschreven worden met een uniek (eigen) e-mailadres. Als nieuw lid kun je je aanmelden via de pagina “Lid worden“.

Bij het aanmelden als lid verklaar je akkoord te gaan met het Wedstrijdreglement.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!