Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Aanmelden als lid

Afgelopen zomer zijn we overgegaan naar een nieuwe ledenadministratie. Deze nieuwe ledenadministratie heeft als consequentie dat iedereen zich dit seizoen opnieuw moet inschrijven, ook als je vorig seizoen al lid was. De inloggegevens van vorig seizoen zijn niet meer geldig.

De betaling van jouw lidmaatschap vindt direct bij het aanmelden plaats via iDEAL. Zorg daarom dat je jouw bankpas bij de hand hebt. Voor het aanmelden heb je ook jouw KNSB relatienummer nodig.

Bij het aanmelden als lid verklaar je akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.  

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK, AANGEZIEN ER NOG MAAR 1 WEDSTRIJD OP DE PLANNING STAAT. VANAF 1 AUGUSTUS KUN JE WEER LID WORDEN.

Verwerking van jouw gegevens
Zodra je de bevestigingspagina “Betaling voldaan” hebt gezien, kun je die pagina wegklikken en zullen wij jouw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en ontvang je een mail met een bevestiging en uitleg van de nieuwe Ledenportaal waarin jij jouw persoonlijke gegevens kunt terugvinden en wanneer nodig kunt wijzigen. Let op: hier kan soms wat tijd overheen gaan.

Inschrijven wedstrijden
Zodra jouw licentienummer in Vantage, het inschrijfsysteem van de KNSB, is opgenomen, zul je ook kunnen inschrijven voor wedstrijden die openstaan voor inschrijving (elke wedstrijd wordt 4 weken van tevoren opengezet voor inschrijving). Let op: dit kan enkele uren tot een dag na jouw aanmelding bij Schaatscircuit.nl duren.

  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd de melding “The specified license is not allowed”, dan staat jouw nummer nog niet in Vantage. Dan heel even geduld.
  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd echter de melding “The specified license is expired”, dan betekent dat dat jouw licentie is verlopen. Zodra je je licentie hebt verlengd, kun je je dan alsnog aanmelden voor de wedstrijd.

Wedstrijden seizoen 2019-2020 – update 22 september 2019
Helaas kost het maken van de wedstrijdplanning dit jaar meer tijd dan voorzien. Dit komt met name omdat Thialf nog geen duidelijkheid kan geven over ijshuur. We verwachten binnen één à twee weken meer te weten en met een wedstrijdplanning te komen. Wordt vervolgd dus!
Je leest het dan op de site, via Facebook en weer een nieuwsbrief!

Privacy
Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. In ons privacybeleid lees je daar meer over.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!