Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Aanmelden als lid

Voordat je je kunt inschrijven voor een wedstrijd, moet je aangemeld zijn bij Schaatscircuit.nl.

Het lidmaatschap van Schaatscircuit.nl loopt voor alle leden jaarlijks af op 31 juli (ongeacht of je direct op 1 augustus lid wordt of pas in januari). Iedereen moet zijn lidmaatschap dan ook voor elk seizoen opnieuw activeren. Dit kan jaarlijks vanaf 1 augustus. Let op: elk lid moet ingeschreven worden met een uniek (eigen) e-mailadres.

De betaling van jouw lidmaatschap vindt direct bij het aanmelden plaats via iDEAL. Zorg daarom dat je jouw bankpas bij de hand hebt. Voor het aanmelden heb je ook jouw KNSB relatienummer nodig.

Bij het aanmelden als lid verklaar je akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.

Was je in 2018-2019 al lid?
Meld je dan niet hier als nieuw lid aan, maar ga dan naar ‘login voor leden‘ en log in met jouw persoonlijke logingegevens en activeer zo je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen. Houd ook hierbij je bankpas bij de hand om de betaling via iDEAL te kunnen doorlopen.

Verwerking van jouw gegevens
Na jouw aanmelding als lid van Schaatscircuit.nl kun je je nog niet direct inschrijven voor de wedstrijd die open staat. Daar gaat altijd even een paar uur tot max. een dag overheen voordat jouw licentienummer in Vantage, het inschrijfsysteem van de KNSB, is opgenomen.

  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd de melding “The specified license is not allowed”, dan staat jouw nummer nog niet in Vantage. Dan heel even geduld.
  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd echter de melding “The specified license is expired”, dan betekent dat dat jouw licentie is verlopen. Zodra je je licentie hebt verlengd, kun je je dan alsnog aanmelden voor de wedstrijd.

Aanmelden
Het seizoen 2018-2019 is ten einde. Je kunt je dus niet meer aanmelden. Vanaf 1 augustus kun je je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen weer verlengen dan wel als nieuw lid aanmelden.

LET OP:
VANWEGE DE OVERGANG NAAR EEN NIEUWE LEDENADMINISTRATIE, KAN HET AANMELDEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN (2019-2020) PAS VANAF 1 SEPTEMBER 2019!

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. In ons privacybeleid lees je daar meer over.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!