Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Disclaimer

Alle informatie op de website van Schaatscircuit.nl heeft een informatief karakter. Schaatscircuit.nl is een initiatief van Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN), een bij de KNSB aangesloten vereniging.

Alhoewel Schaatscircuit.nl/MCLN getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Schaatscircuit.nl/MCLN niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Schaatscircuit.nl/MCLN accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Schaatscircuit.nl/MCLN voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Schaatscircuit.nl/MCLN.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Schaatscircuit.nl/MCLN zijn. Schaatscircuit.nl/MCLN is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Schaatscircuit.nl/MCLN behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!