Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

MCLN

MCLN (Vereniging Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland) is een bij de KNSB aangesloten vereniging, die als doel heeft het wedstrijdschaatsen voor senioren (masters) in Nederland te bevorderen.

MCLN heeft een aantal initiatieven opgezet om het wedstrijdschaatsen in Nederland te promoten. Eén daarvan is Schaatscircuit.nl (wedstrijden voor alle leeftijden op snelle banen). Een ander is de (open) Dutch Masters Cup. De Dutch Masters Cup is een competitie over drie wedstrijden op zaterdag- en/of zondagavond op een drietal top-ijsbanen in Nederland, te weten: Enschede, Leeuwarden en Heerenveen. De Dutch Masters Cup staat alleen open voor master-leden van MCLN.

Verder staan jaarlijks de internationale Long Distance Races en de Sprint4kamp in Nederland op de internationale Masters wedstrijdkalender. Aan deze internationale wedstrijden kunnen ook jongere leden van Schaatscircuit.nl deelnemen.

Daarnaast organiseert MCLN regelmatig de Masters’ Sprint of Masters’ Allround Games (de officieuze wereldkampioenschappen Sprint en Allround voor Masters) in Nederland.

Nederland wordt internationaal door MCLN vertegenwoordigd in de IMSSC (International Masters’ Speed Skating Committee). De IMSCC is als ware de ISU voor Masters.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!