Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Aanmelden nieuwe seizoen bijna weer van start

Geplaatst op juli 15, 2023

Op 31 juli loopt het lidmaatschap van iedereen die het afgelopen seizoen lid was, af. Vanaf 31 augustus kan iedereen zich weer opnieuw aanmelden.

Lidmaatschap nieuwe seizoen
Was jij afgelopen seizoen lid van Schaatscircuit.nl? Dan ontvang je op 31 juli een mail met een factuur van ons waarmee je via iDEAL direct je lidmaatschap kunt betalen. Dan ben je vanaf 1 augustus weer een heel seizoen lid en kun je deelnemen aan al onze wedstrijden.

Let op: gebruik de iDEAL-link
Activeer je lidmaatschap via de link in de factuur die je 31 juli van ons ontvangt en betaal zo via iDEAL. Dan blijven al jouw bij ons bekende gegevens gewoon intact en hoef je niets opnieuw in te vullen.
Maak het bedrag dus niet via een bankoverschrijving naar ons over en meld je ook niet als NIEUW lid aan. Dat is namelijk erg onhandig en veel extra werk voor onze administratie.

Geen lid meer
Wil je komend seizoen geen lid worden, dan hoef je geen actie te ondernemen. Heb je jouw lidmaatschap op 15 september nog niet via iDEAL geactiveerd, dan halen wij jouw gegevens (in het kader van de AVG) uit onze administratie en ben je automatisch geen lid meer van Schaatscircuit.nl.
Mocht je in de loop van het seizoen overigens toch wel weer lid willen worden, dan kan dat altijd. Dan meld je je als nieuw lid aan en moet je je NAW-gegevens opnieuw invullen.

Was je afgelopen seizoen geen lid en wil je nu wel lid worden?
Dan kun je je vanaf 1 augustus als nieuw lid inschrijven. Hier vind je het wedstrijdreglement voor het seizoen 2023-2024.

Op 15 juli hebben we alle huidige leden een mail gestuurd om je hierover te informeren. De mail met factuur volgt op 31 juli. Hou je mail dus in de gaten.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!