Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Aanmelden Schaatscircuit.nl 2019-2020 mogelijk!

Geplaatst op september 21, 2019

Afgelopen zomer hebben we hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe ledenadministratie. Om deze goed te laten functioneren, kostte toch nog even wat extra tijd. Maar nu is het zover, je kunt je aanmelden voor het nieuwe seizoen van Schaatscircuit.nl!

Aanmelden
De nieuwe ledenadministratie heeft als consequentie dat iedereen zich dit seizoen opnieuw moet inschrijven, ook als je vorig seizoen al lid was. De inloggegevens van vorig seizoen zijn niet meer geldig.

De betaling van jouw lidmaatschap vindt direct bij het aanmelden plaats via iDEAL. Zorg daarom dat je jouw bankpas bij de hand hebt. Voor het aanmelden heb je ook jouw KNSB relatienummer nodig.

Bij het aanmelden als lid verklaar je akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.  

Verwerking van jouw gegevens
Zodra je de bevestigingspagina “Betaling voldaan” hebt gezien, kun je die pagina wegklikken en zullen wij jouw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en ontvang je een mail met een bevestiging en uitleg van de nieuwe Ledenportaal waarin jij jouw persoonlijke gegevens kunt terugvinden en wanneer nodig kunt wijzigen. Let op: hier kan soms wat tijd overheen gaan.

Inschrijven wedstrijden
Zodra jouw licentienummer in Vantage, het inschrijfsysteem van de KNSB, is opgenomen, zul je ook kunnen inschrijven voor wedstrijden die openstaan voor inschrijving (elke wedstrijd wordt 4 weken van tevoren opengezet voor inschrijving). Let op: dit kan enkele uren tot een dag na jouw aanmelding bij Schaatscircuit.nl duren.

  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd de melding “The specified license is not allowed”, dan staat jouw nummer nog niet in Vantage. Dan heel even geduld.
  • Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd echter de melding “The specified license is expired”, dan betekent dat dat jouw licentie is verlopen. Zodra je je licentie hebt verlengd, kun je je dan alsnog aanmelden voor de wedstrijd.

Privacy
Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. In ons privacybeleid lees je daar meer over.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!