Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Aanmelden voor WK’s kan nog tot 1 december

Geplaatst op november 1, 2017

Het aanmelden voor de Masters’ Allround Games 2018 in Baselga di Piné (ITA) en de Masters’ Sprint Games 2018 in Moskou (RUS) kan nog tot 1 december a.s. Omdat voor beide Masters’ Games (de officieuze Wereldkampioenschappen Allround en Sprint voor Masters) geen quotum voor Nederlandse deelnemers geldt, is voor dit seizoen de inschrijfdatum verruimd tot 1 december 2017.

De Masters’ Allround Games (het officieuze Wereldkampioenschap Allround voor Masters) vindt plaats van vrijdag 19 januari t/m zondag 21 januari 2018. De Masters’ Sprint Games (het officieuze Wereldkampioenschap Sprint voor Masters) vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 in het Krylatskoye stadion in het Russische Moskou. Het inschrijfgeld is 10 euro per WK.

De datum voor het voldoen aan de tijdslimieten die voor jouw categorie gelden (Europese tijden) blijft hetzelfde, dus vóór 1 januari 2018. Zie ook de pagina WK’s Masters.

Meld je via onderstaande links aan voor:

Wanneer je hebt ingeschreven en voldaan aan de tijdslimieten, word je na 1 januari 2018 per email uitgenodigd om de inschrijving te bevestigen en de complete wedstrijdbijdrage te voldoen. Voor de Masters’ Allround Games 2018 in Baselga di Piné (ITA) is dat 125 euro. De wedstrijdbijdrage voor Masters’ Sprint Games 2018 in Moskou (RUS) is 100 euro.

De WK’s Masters staan open voor senioren B (internationaal AG30 en AG35) en Masters. Voor deelname is een lidmaatschap van MCLN/Schaatscircuit.nl een vereiste.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!