Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Alle reserves aan MSG2022 toegevoegd

Geplaatst op januari 16, 2022

De op 29 en 30 januari geplande Masters’ Sprint Games (MSG2022) in Inzell staan nog steeds op ‘doorgaan’. En goed nieuws, want de complete Nederlandse bezetting, inclusief alle reserves, staat op de deelnemerslijst!

Gezien het stijgende aantal besmettingen in Duitsland is de organisatie nog aan het bekijken hoe het kampioenschap exact zal worden vormgegeven, om alles zo veilig mogelijk te kunnen houden voor sporters, coaches en jury. Zo is al duidelijk dat er geen welcome drink en slotbanket zullen zijn en dat de prijsuitreiking buiten voor de hal zal plaatsvinden.

De organisatie heeft aangegeven over enkele dagen meer duidelijkheid te kunnen geven en ook dan het inschrijfgeld (opnieuw) vast te stellen. Dat is ook de reden waarom we de definitieve deelnemers nog geen uitnodigingsmail met betaallink hebben gestuurd. Die zullen we naar iedereen versturen zodra we de concrete informatie vanuit Inzell hebben ontvangen.

De informatie van de Max Aicher Arena over de 2G+ maatregelen die in de hal van kracht zijn, vind je hier.
En hier vind je de informatie over het aantal coronabesmettingen in Traunstein (waar Inzell deel van uitmaakt). Op dit moment is het zo dat als het aantal besmettingen boven de 1.000 (per 100.000 inwoners over 7 dagen) komt, dit tot een lockdown in dat betreffende gebied leidt. Echter bronnen melden dat deze “>1.000 Inzidenz Regel” komende week wordt opgeheven.

Alle informatie rondom de MSG2022 vind je ook in de Sportity App van MCLN/Schaatscircuit.nl (password: MCLN2021).

Kortom, hou je mail en de Sportity App in de gaten!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!