Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Alpenliebe Design Hotel opnieuw hoofdsponsor DMC

Geplaatst op november 29, 2019

Net als vorig seizoen stelt Marnix Wieberdink uit Inzell de hoofdprijzen beschikbaar voor de DMC 2019-2020. De nummers 1, 2 en 3 van de cup bij zowel de heren als de dames staat een verblijf bij Alpenliebe Design Hotel in Inzell te wachten:

  • Eerste prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Luxury Alpenliebe kamer” in het Alpenliebe Design Hotel.
  • Tweede prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Comfort Plus kamer” in het Alpenliebe Design Hotel.
  • Derde prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Basic kamer” in het bijbehorende “Das Top Sport Hotel” (de voormalige academy waarvan de kamers twee jaar geleden volledig vernieuwd zijn).

Over het hotel
Samen met zijn vrouw, voormalig Russisch Sprintkampioene, Svetlana Kaykan, runt Marnix het Alpenliebe Design Hotel met het bijbehorende Top Sport Hotel.

Marnix: “Onze kamers zijn voorzien van alle benodigdheden die een topatleet zich wenst, van goede Auping-bedden, veel kledinghaken om je kleding te laten drogen en overal is WIFI aanwezig. In de ‘Basic’ kamers in ‘Das Top Sport Hotel’ heeft elke kamer zijn (eigen) aangewezen douche en toilet op de gang. In de Comfort Plus kamers, in het nieuwe “Alpenliebe Design Hotel”, heb je je eigen douche en toilet op je kamer. Daarnaast zijn er speciale hoeken in het hotel waar de schaatsen kunnen worden geslepen. De spiksplinternieuwe Luxury Alpenliebe kamers zijn werkelijk een droom en voor Inzell een ware aanwinst, want kamers van dit niveau werden tot dusver in Inzell nog niet aangeboden. Kijk maar eens op www.Alpenliebe.Bayeren.

Het eten wordt elke avond vers gemaakt en is voorzien van alle benodigde voedingsstoffen die een sporter nodig heeft. Kortom, als je hier verblijft, heb je een paar dagen een leven als een echte topsporter.”

Beschikbaarheid van de prijzen
De prijzen worden op persoonlijke titel aangeboden en zijn dus niet overdraagbaar. Boeking kan – mits beschikbaar – t/m december 2021 (uitgezonderd in de maanden juli en oktober en tijdens eventuele ISU World Cup o.i.d.).

Kans maken op een paar dagen leven als een topsporter?
Wil je kans maken op een van deze prijzen, zorg dan dat je aan alle drie de wedstrijden van de competitie deelneemt!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!