Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Alpenliebe Design Hotel uit Inzell hoofdsponsor DMC 2018/2019

Geplaatst op november 24, 2018

Ook dit seizoen heeft Schaatscircuit.nl weer een fantastische hoofdsponsor aan de Dutch Masters Cup weten te binden. De nummers 1, 2 en 3 van de cup bij zowel de heren als de dames staat een verblijf bij Alpenliebe Design Hotel in Inzell te wachten!

De Dutch Masters Cup (DMC) is een competitie voor masters over drie wedstrijden op de zaterdag- of zondagavond op een drietal top-ijsbanen in Nederland. Het doel van MCLN is niet voor niets het wedstrijdschaatsen rijden voor senioren (masters) bevorderen.

Data DMC 2018/2019
Dit seizoen vinden de wedstrijden plaats op:

  1. DMC I: 1 december IJsbaan Twente in Enschede
  2. DMC II: 22 december Thialf in Heerenveen en
  3. DMC III: 6 januari 11stedenhal in Leeuwarden.

Competitie tussen sprinters en lange afstandrijders
De plaats in het klassement per wedstrijd wordt bepaald aan de hand van een percentage uitgedrukt ten opzichte van het wereldrecord (van het afgelopen seizoen) in jouw leeftijdscategorie op de door jouw gereden afstand. Per wedstrijd mag je aan twee afstanden deelnemen, een 500m en een 1000m, 1500m, 3km of een 5km. Je krijgt punten op de afstand waarbij je het dichtst bij het wereldrecord reed. Tijdens de finalewedstijd wordt het aantal verdiende punten met 1,5 vermenigvuldigd. Op deze wijze ontstaat er een strijd tussen sprinters en lange afstandsrijders en een strijd tussen alle leeftijdscategorieën. Hoe dit precies in elkaar zit, kun je hier lezen.

Hoofdsponsor nodigt je uit langs te komen
Elke deelnemer aan de competitie ontvangt bij aanmelding op de wedstrijddag een bon voor 2 personen waarmee je een willekeurige avond in het restaurant van het Alpenliebe Design Hotel in Inzell kunt komen eten. Op die manier kun je kennismaken met het vernieuwde hotel van Marnix Wieberdink en zijn vrouw, voormalig Russisch Sprintkampioene, Svetlana Kaykan.

Marnix: “Veel masters komen al jarenlang in Inzell. Maar nog lang niet iedereen weet dat wij sinds 1 augustus van dit jaar een officieel hotel zijn en ze bij ons kunnen boeken voor een fantastisch verblijf op basis van fullboard. Wij hebben elke avond een buffet dat voldoet aan de eisen die (top)sporters stellen. Graag laat ik de deelnemers van de Dutch Masters Cup daarmee kennismaken door hen een dinerbon voor twee personen aan te bieden.”

Hoofdprijzen: Leven als een topsporter
Daarnaast bieden Marnix en Svetlana de winnaars van de Cup de volgende prijzen aan:

  • Eerste prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Luxury Alpenliebe kamer” in het Alpenliebe Design Hotel.
  • Tweede prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Comfort Plus kamer” in het Alpenliebe Design Hotel.
  • Derde prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Basic kamer” in het bijbehorende “Das Top Sport Hotel” (de voormalige academy waarvan de kamers afgelopen jaar ook vernieuwd zijn).

“Onze kamers zijn voorzien van alle benodigdheden die een topatleet zich wenst, van goede Auping-bedden, veel kledinghaken om je kleding te laten drogen en overal is WIFI aanwezig. In de ‘Basic’ kamers in ‘Das Top Sport Hotel’ heeft elke kamer zijn (eigen) aangewezen douche en toilet op de gang. In de Comfort Plus kamers, in het nieuwe “Alpenliebe Design Hotel”, heb je je eigen douche en toilet op je kamer. Daarnaast zijn er speciale hoeken in het hotel waar de schaatsen kunnen worden geslepen. De spiksplinternieuwe Luxury Alpenliebe kamers zijn werkelijk een droom en voor Inzell een ware aanwinst, want kamers van dit niveau werden tot dusver in Inzell nog niet aangeboden. Kijk maar eens op www.Alpenliebe.Bayeren.

Het eten wordt elke avond vers gemaakt en is voorzien van alle benodigde voedingsstoffen die een sporter nodig heeft. Kortom, als je hier verblijft, heb je een paar dagen een leven als een echte topsporter.”

De prijzen worden op persoonlijke titel aangeboden en zijn dus niet overdraagbaar. Boeking kan – mits beschikbaar – t/m december 2020 (uitgezonderd in de maanden juli en oktober en tijdens eventuele ISU World Cup o.i.d.).

Kans maken op een paar dagen leven als een topsporter?
Wil je kans maken op een van deze prijzen, zorg dan dat je aan alle drie de wedstrijden van de competitie deelneemt!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!