Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Bestel nu je Masters Nederland kleding!

Geplaatst op oktober 16, 2019

Sinds enkele jaren hebben we een schitterende kledinglijn voor de Nederlandse Masters schaatsers.

Tot 27 oktober kun je deze kleding weer bestellen! En let op: het thermojack is voor leden met een fantastische korting te bestellen: in plaats van 75 euro betaal je slechts 40 euro. Het bestuur van MCLN wil hiermee stimuleren dat zoveel mogelijk masters in het Nederlandse jack rijden! Zéker bij de internationale toernooien.

De ‘Masters Speed Skating Nederland’ kleding bestaat uit de volgende producten:

  • Thermojack: 75 euro, maar voor MCLN-leden slechts 40 euro (MCLN neemt de rest van het bedrag voor haar rekening)
  • Thermo ritsbroek: 57,50 euro
  • Thermo marathonpak: 110 euro
  • Powerstretch wedstrijdpak: 515 euro
  • Muts: 20 euro
  • Haarband: 15 euro
Kledinglijn Masters Nederland 2019

Hoe bestellen?
Tot 27 oktober kun je de kleding bestellen. Hier vind je het bestelformulier. Vul alle gegevens goed in en stuur het formulier daarna naar info@schaatscircuit.nl. Na ontvangst sturen wij je een mail ter bevestiging incl. het verzoek om het bijbehorende bedrag over te maken.

Let op:
De prijzen zijn gebaseerd op een minimale totaalafname van 5 stuks per artikel (het Powerstretch wedstrijdpak uitgezonderd) en excl. verzendkosten. Mochten er minder dan 5 stuks van een product zijn besteld, komt er een toeslag van 25%. Mocht dit het geval zijn, dan informeren we je eerst voordat we de bestelling in gang zetten.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!