Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Bram de Vries benoemd tot Ere Master

Geplaatst op maart 21, 2022

In onze jaarlijkse vergadering van MCLN/Schaatscircuit.nl die we na afloop van dag één van de TRR hielden in Thialf, heeft Bram de Vries het penningmeesterschap overgedragen aan Martin Heerma.

Hiermee komt een einde aan een tijdperk waarin Bram het masterschaatsen niet alleen heeft opgezet in Nederland, maar ook groot gemaakt.

In 2001 startte Bram met het organiseren van wedstrijden in Thialf voor masters uit heel Nederland. “Immers”, zo vond Bram die tot dan alleen op zijn thuisbaan Amsterdam zijn wedstrijden kon rijden, “alleen dan hadden masters gelijke kansen om zich te plaatsen voor het NK.” De eerste twee jaar deed hij dit (samen met zijn vrouw Trudi) op persoonlijke titel. In 2003 richtte hij het “Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland” (MCLN) op zodat het een officieel tintje kreeg.

Op deze manier kregen masters niet alleen de gelegenheid op goed ijs wedstrijden te rijden, maar ook om veel vaker tegen elkaar te rijden. Steeds meer masters sloten zich bij het masterscircuit aan en zo werd het mastersschaatsen groter en groter.

Om ook de jeugd deze gelijke kansen te geven én om de wedstrijden volledig te bezetten, richtte hij als onderdeel van MCLN de organisatie Schaatscircuit.nl op. En zo maken masters, jeugd en junioren al jarenlang dankbaar gebruik van deze wedstrijden.

Dankzij het initiatief van Bram heeft het mastersschaatsen zich enorm ontwikkeld. Daar zijn wij, bestuur MCLN en organisatie Schaatscircuit.nl, Bram ontzettend dankbaar voor. Daarom hebben wij Bram officieel benoemd tot ERE MASTER.

Martin Heerma, die online bij de vergadering aanwezig was, gaf aan het een eer te vinden het penningmeesterstokje van Bram over te mogen nemen. Wij zijn zeer blij met de komst van Martin en hebben er alle vertrouwen in dat Martin de functie van penningmeester op eenzelfde nauwkeurige wijze als Bram zal vervullen!

Bram, bedankt voor alles wat je voor het masterschaatsen hebt gedaan!
En Martin, succes met het penningmeesterschap!

Bestuur MCLN / Organisatie Schaatscircuit.nl

   

   

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!