Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Corona, Thialf en schaatsbubbel

Geplaatst op december 13, 2020

Corona(maatregelen), Thialf en de schaatsbubbel, die drie woorden zijn dit schaatsseizoen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met COVID-19 en de maatregelen om het virus in te dammen, hebben we allemaal te maken en dit bepaal dit jaar grotendeels ons leven. En nu het aantal besmettingen sinds twee weken weer flink aan het stijgen zijn, zullen we daar ook de komende periode nog rekening mee moeten houden.

Gelukkig kunnen de meeste van onze leden nog trainen op de diverse ijsbanen in Nederland, alleen in Thialf is dat door de coronamaatregelen en de schaatsbubbel wat anders. Mooi dat de topsport voor wat betreft schaatsen door kan gaan en wij met z’n allen kunnen genieten van mooie toernooien in Thialf. Alleen heeft het totaalpakket wel zijn weerslag op óns wedstrijdprogramma, ook de komende periode. Door de combinatie van coronamaatregelen, Thialf en de schaatsbubbel, komen in ieder geval al onze wedstrijden in januari en begin februari 2021 in Thialf te vervallen.

We duimen dat het aantal besmettingen zo snel mogelijk weer tot een aanvaardbaar niveau komt, waardoor we mogelijk op andere banen binnenkort nog wedstrijden kunnen organiseren.

De Thialf Record Races (TRR2021) op woensdag 17 en donderdag 18 maart 2021 staan nog steeds in de kalender. Een evenement om nog naar toe te leven, een hopelijk net als de eerste editie nog prachtige internationale Masterwedstrijd in Nederland.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!