Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Coronamaatregelen

VERANTWOORD WEDSTRIJDRIJDEN

Voor onze wedstrijden in Heerenveen, Leeuwarden en Enschede zijn wij te gast bij Thialf, de Elfstedenhal en IJsbaan Twente.

De ijsbanen hechten grote waarde aan de gezondheid en veiligheid van werknemers, vrijwilligers, sporters én bezoekers. Zij volgen daarom nauwlettend de ontwikkelingen die betrekking hebben op het coronavirus en houden zich te allen tijde aan de richtlijnen vanuit Rijksoverheid/RIVM. Om voor een veilige sportieve omgeving te zorgen laten deze ijsbanen zich adviseren door het NOC*NSF en de KNSB. Daarnaast staan zij alle drie in nauw contact met de desbetreffende gemeenten en veiligheidsregio’s om de ijsstadions zo verantwoordelijk mogelijk open te stellen.

Daarom zijn de coronamaatregelen van de desbetreffende ijsbanen van toepassing bij onze wedstrijden. Per ijsbaan kunnen er verschillen door lokale maatregelen zijn. In dat kader hanteert Schaatscircuit.nl per ijsbaan maatregelen tijdens onze wedstrijden volgens onderstaande protocollen:

Thialf


Elfstedenhal – Leeuwarden
Volgt.

IJsbaan Twente – Enschede
Volgt.

Deze pagina zal waar nodig geüpdatet worden. Hou daarvoor deze pagina regelmatig in de gaten.
De basisregel voor onze wedstrijden is: “Geen medewerking? Geen toegang”.

Volg in beginsel altijd de basisregels van Rijksoverheid:

  • Klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes.

Alleen samen zorgen we voor een veilige sportieve omgeving!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!