Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Deelnemers en reserves MAG2024 in Enschede bekend

Geplaatst op januari 4, 2024

De Nederlandse deelnemers (en reserves) voor de Masters’ Allround Games (MAG2024) die op 1, 2 en 3 maart plaatsvinden in Enschede, zijn bekend!

Aangezien zich 137 Nederlandse masters aangemeld hadden en er slechts 85 plaatsen beschikbaar zijn voor de Nederlandse delegatie, moest er na nominatie gekwalificeerd worden (zie ook het vorige bericht hierover).

Die kwalificatie vond plaats op basis van de volgorde van de genomineerde Masters op de Landelijke Ranglijsten Langebaan 500m/1.500m van maandag 1 januari 2024 (Europese tijden).

Op basis hiervan is de definitieve lijst van deelnemers MAG2024 (incl. reserves) vastgesteld. Alle deelnemers ontvangen op 4 januari een mail met daarin de uitnodiging voor de definitieve wedstrijdinschrijving incl. betaling via iDeal. Pas daarna is deelname definitief.

Mocht een van deze deelnemers zich onverhoopt moeten afmelden (of niet op tijd betaald hebben), dan schuift de eerste reserve van die betreffende categorie door naar deelname. Die krijgt dan alsnog een mail met uitnodiging om deel te nemen incl. het betaalverzoek van ons.

Via de speciale pagina Schaatscircuit.nl/MAG2024 en de Sportity App (password MAG2024) houden we de lijst up-to-date.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!