Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Definitieve ranglijsten MSG2019

Geplaatst op januari 31, 2019

Let op: Update 1 februari 2019: herziene ranglijsten gebaseerd op 93 deelnemers in plaats van 77!

De deelnemers aan de Masters’ Sprint Games (MSG2019), oftewel het officieuze WK Sprint voor Masters, die wij op 9 en 10 maart in Leeuwarden organiseren, zijn bekend!

Definitieve deelnemers
Hieronder vind je de definitieve deelnemers van de gekwalificeerde Nederlandse Masters voor de Masters’ Sprint Games (MSG2019) in Leeuwarden.

Bevestiging en betaling
Als je gekwalificeerd bent, dan ontvang je binnenkort een email met de bevestigings- en betalingslink (via iDeal) om de deelname definitief te maken. Hou je mail dus in de gaten. 

Belangrijk: heb je je weten te kwalificeren, maar zie je toch af van deelname, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten, zodat we een reserve kunnen inzetten.

Nomitatie- en kwalificatieprocedure
Om deel te kunnen nemen, moesten de aangemelde masters ten eerste voldoen aan de gestelde limiet per categorie op de 500 meter. Tot 1 januari 2019 hebben de aangemelde masters hier de tijd voor gehad. Maar liefst 123 Nederlandse masters wisten zich op deze manier te nomineren. 

Omdat Nederland maar startplekken voor 77 deelnemers heeft, kunnen er veel masters, ondanks dat zij ruim voldoen aan de limiettijden en zich dus hebben genomineerd, toch niet deelnemen.

Op basis van het aantal startplekken is een procentuele verdeling over alle categorieën gemaakt. Bij deze verdeling is rekening gehouden dat er mogelijk nog één Wildcard vergeven moet worden (bijvoorbeeld voor een Wereldkampioen van vorig seizoen die zich door omstandigheden niet heeft kunnen kwalificeren). De kwalificatie heeft plaatsgevonden op basis van de ranglijst per categorie (Europese tijden) over het puntentotaal 500m en 1000m d.d. 28 januari 2019.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!