Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

DMC 2017/2018: “Oh my gold”!

Geplaatst op november 24, 2017

“Oh my gold”!

Dat kan de winnaar van de Dutch Masters Cup (DMC) binnenkort roepen, want hij of zij wint een gouden ‘Laser’ buis van Maplez! Maplez is onze nieuwe, tweede ‘hoofdadverteerder’ en biedt dit onderstel aan de overall winnaar (kan dus zowel een dame als heer zijn) van de DMC seizoen 2017/2018.

Wat biedt Maplez aan?
“Maplez heeft vier type laseronderstellen en maar liefst 80%  van alle wereldrecords is verreden op één van die types. Dat is niet mis natuurlijk en er staat jou dan volgend jaar ook niets meer in de weg om jouw tijden nog eens extra scherp te zetten.

Maar, welk type past bij jou? De winnaar kan in een persoonlijk gesprek na een korte rondleiding door de fabriek van Maplez een goed advies krijgen en zelfs eens testen of het gekozen model goed bij hem of haar past.”

Meld je aan voor de volgende DMC
Lijkt het winnen van zo’n gouden onderstel, t.w.v. ca. 700 euro wel wat? Schrijf dan in voor de volgende DMC die plaatsvindt op zondag 10 december in de 11stedenhal in Leeuwarden. Bekijk hier alle info over de Dutch Masters Cup.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!