Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

IMSSC Masters’ Allround Games 2018 in Baselga di Piné (ITA)

Geplaatst op januari 1, 2018

De kwalificatieperiode voor de IMSSC Masters’ Allround Games 2018 (WK Masters Allround), dat wordt gehouden van vrijdag 19 januari t/m zondag 21 januari 2018 in Baselga di Piné (ITA), is inmiddels verstreken en de deelnemerslijst is bekend.

Alle deelnemers ontvangen op 3 januari een mail met een link om hun deelname te bevestigen en gelijktijdig de door het OC vastgestelde wedstrijdbijdrage van 125 euro via de inmiddels gebruikelijke betaalmethode iDEAL over te maken.

De mogelijkheid om definitief in te schrijven start 3 januari 12:00 uur en sluit 10 januari 2018 om 23:59 uur. Na inschrijving volgt een bevestiging per e-mail.

Programma WK Masters Allround

Zie voor het complete programma en details van het WK Masters Allround in Baselga di Piné het ‘Announcement’ voor de ‘27th Masters’ International Allround Games’.

Namens MCLN is Monique Vergeer-van den Heuvel voor het WK Masters Allround voor Nederland aangesteld als hoofdcoach en tevens teamleider van de Nederlandse delegatie. Voor informatie en vragen tijdens het WK kun je bij haar terecht en zij zal ook de teamleadersmeeting namens Nederland bijwonen. Wil je gebruik maken van een eigen coach tijdens dit WK, dan vind je hier de voorwaarden daarvoor. Monique is vooraf aan het WK te bereiken via info@schaatscircuit.nl.

Hou de uitnodigingsmail in de gaten en succes met de laatste voorbereidingen en alvast heel veel plezier in Baselga di Piné!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!