Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

In Memoriam Harrie Doesburg

Geplaatst op december 19, 2018

Afgelopen maandagavond bereikte ons het verdrietige bericht dat onze Master schaatser Harrie Doesburg is overleden.

Met meerdere wereld- en Nederlandse titels was Harrie een van de masters die ondanks zijn leeftijd nog altijd kracht en levenslust uitstraalde. Afgelopen seizoen werd Harrie nog Nederlands Kampioen Afstanden op zowel de 1000m, 1500m als 3000m én Nederlands Kampioen Allround bij de heren M70 op zijn thuisbaan in Groningen!

Harrie was niet alleen zelf een groot schaatser, maar zorgde er met zijn enthousiasme, vooral op en rondom zijn thuisbaan Groningen, ook voor dat veel andere schaatsers actief zijn geworden in het “Masters circuit”. 

Het ongeloof was dan ook daar, niet alleen bij Harrie zelf, maar zeker ook bij zijn omgeving, toen hij het bericht over zijn ernstig ziek zijn kreeg. Hij plaatste in juli het volgende bericht op zijn eigen Facebook-pagina:  

Harrie was een vechter, maar dit was een ongelijke strijd. Helaas heeft hij afgelopen maandag deze strijd moeten staken. Hij kon niet meer.

We gaan in Harrie een groot sportman, maar bovenal een plezierig en enthousiast mens missen. Wij wensen zijn familie en nabestaanden via deze weg veel sterkte toe!

Bestuur MCLN / Organisatie Schaatscircuit.nl

Voor de masters die afscheid van Harrie willen nemen, is daar gelegenheid voor tijdens de informele bijeenkomst in de Buitensociëteit Paterswoldseweer in Haren, die van 11.00 tot 13.30 uur plaatsvindt.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!