Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Inschrijving voor WK’s Masters 2018 geopend

Geplaatst op oktober 1, 2017

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de Masters’ Allround Games 2018 in Baselga di Piné (ITA) en de Masters’ Sprint Games 2018 in Moskou (RUS). De Masters’ Allround Games (het officieuze Wereldkampioenschap Allround voor Masters) vindt plaats van vrijdag 19 januari t/m zondag 21 januari 2018.

De Masters’ Sprint Games (het officieuze Wereldkampioenschap Sprint voor Masters) vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 in het Krylatskoye stadion in het Russische Moskou.

Het inschrijfgeld is 10 euro per WK. Verder moet je in het schaatsseizoen 2017-2018 en vóór 1 januari 2018 hebben voldaan aan de tijdslimieten die voor jouw categorie gelden (Europese tijden). Zie ook de pagina WK’s Masters. Dit seizoen gelden er geen quota voor de WK’s. Alle aangemelde Nederlanders mogen deelnemen mits zij aan de limiettijden hebben voldaan.

Meld je via onderstaande links aan voor:

Wanneer je hebt ingeschreven en voldaan aan de tijdslimieten, word je na 1 januari 2018 per email uitgenodigd om de inschrijving te bevestigen en de complete wedstrijdbijdrage te voldoen. Deze wedstrijdbijdragen worden nog door de Organisatie Comités van de betreffende WK’s bekend gemaakt.

De WK’s Masters staan open voor senioren B (internationaal AG30 en AG35) en Masters. Voor deelname is een lidmaatschap van MCLN/Schaatscircuit.nl een vereiste. De inschrijving voor beide evenementen sluit ’s nachts op 31 oktober a.s.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst aan als lid. Ga in het menu naar Lid worden / Aanmelden als lid of klik direct rechts op site op de button “Lid worden”. Dan kom je op de pagina om je je gegevens als lid in te vullen. Nadat je alles hebt ingevuld, kom je in de betaalmodule via iDEAL. Zorg daarom dat je jouw bankpas bij de hand hebt. Voor het aanmelden heb je ook jouw KNSB relatienummer nodig.

Let op: voor elk lid heb je een uniek (eigen) e-mailadres nodig. Je kunt geen twee leden inschrijven onder hetzelfde e-mailadres.

Inschrijven voor de wedstrijden is pas mogelijk je als lid bent aangemeld en de contributie voor het lopende seizoen via iDEAL betaald hebt.

Heb je je nét ingeschreven als lid van Schaatscircuit.nl, dan kun je je nog niet direct inschrijven voor de WK’s. Daar gaat altijd even een paar uur tot max. een dag overheen voordat jouw licentienummer in Vantage, het inschrijfsysteem van de KNSB, is opgenomen.

Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd de melding “The specified license is not allowed”, dan staat jouw nummer nog niet in Vantage. Dan heel even geduld.
Krijg je bij het aanmelden van de wedstrijd echter de melding “The specified license is expired”, dan betekent dat dat jouw licentie is verlopen. Zodra je je licentie hebt verlengd, kun je je dan alsnog aanmelden voor de wedstrijd.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!