Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Inschrijving WWMG opent op 9 mei

Geplaatst op april 28, 2023

Van 11 tot 21 januari 2024 vinden de Winter World Master Games (WWMG2024) plaats in Lombardije, Italië. Dit is het grootste wintersportevenement ter wereld voor sporters “boven de 30”. Duizenden sporters, vrijwilligers en enthousiastelingen zullen op de verschillende locaties te vinden zijn. De WWMG heeft als kernwaarde: “sport voor alle leeftijden en voor het leven”!

Het langebaanschaatsen vindt plaats op het natuurijs van Lago Palu, Chiesa in Valmalenco (Sondrio). Dit meer ligt op 1.800m hoogte. De dagen vooraf aan de wedstrijden is er gelegenheid voor officiële training.

Wedstrijddata

De wedstrijddata van het langebaanschaatsen zijn:

  • Dinsdag 16 januari: 500m / 3.000m
  • Donderdag 18 januari: 1.500m / 5.000m
  • Zaterdag 20 januari: 1.000m / 10.000m

Let op: er wordt geadviseerd voor de gehele periode accommodatie te regelen. De wedstrijddata zijn vanwege het weer namelijk onder voorbehoud en de organisatie kan besluiten het programma aan te passen.

Hier vind je het informatiebulletin voor het langebaanschaatsen. En hier vind je het schaatsonderdeel op de website.

Inschrijven

De inschrijving voor dit evenement start op 9 mei en verloopt rechtstreeks via de officiële website van de WWMG. Daar vind je ook een link om je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief, zodat je optimaal op de hoogte blijft van het evenement.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!