Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Jan van der Hoorn Schaatssport hoofdsponsor DMC 2021-2022

Ook voor dit seizoen hebben we weer een hoofdsponsor gevonden voor de hoofdprijzen van de Dutch Masters Cup (DMC): Jan van der Hoorn Schaatssport uit Ter Aar!

Eigenaar Rick van der Hoorn legt uit waarom hij deze sponsoring op zich heeft genomen:

“Zelf kom ik uit het marathoncircuit, maar ik heb ook wel altijd de langebaan, met name de langere afstanden, er graag bij gedaan. Ik ben zelfs ook een keer naar Calgary geweest om mijn PB lijstje een wat fraaier aanzien te geven.

Buiten dat het ook voor een marathonrijder goed is om bij te houden, is het natuurlijk ook leuk om te doen. Altijd weer proberen om de tijden aan te scherpen. En het is ook van belang dat de wedstrijdsport voor de oudere jeugd gestimuleerd wordt. Daarom is het schaatscircuit ook van groot belang voor de schaatssport!

De DMC is een mooie uitdaging voor de deelnemers om de grenzen te verleggen in een onderlinge strijd tussen de verschillende leeftijden. Daarom vind ik het ook leuk om namens Jan van der Hoorn Schaatssport de prijzen beschikbaar te stellen.

Wij zijn als schaatsspecialist altijd nauw betrokken bij het wedstrijdschaatsen. En zijn ook altijd heel geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de schaatswereld. We hebben ook vele klanten die we van dienst zijn met het onderhoud van hun schaatsen. En vinden het natuurlijk ook erg leuk als mensen mooie prestaties leveren!

Dus iedereen heel veel succes bij het DMC!

Rick van der Hoorn”


Rick tijdens zijn hobby lange afstand fietstochten

 

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!