Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Lidmaatschap 2020-2021

Geplaatst op juli 26, 2020

Op 31 juli loopt het lidmaatschap 2019-2020 af. Inmiddels zijn we druk bezig om de wedstrijden voor het nieuwe seizoen vast te leggen, zodat we je ook in het nieuwe seizoen weer volop wedstrijden op het mooie ijs van Heerenveen, Enschede en Leeuwarden kunnen bieden.

Vanaf 1 augustus kun je je weer aanmelden voor het nieuwe seizoen. Zodra er ingeschreven kan worden, ontvangt iedereen die in het seizoen 2019-2020 lid was van Schaatscircuit.nl een mail met daarin een link waarmee je je via iDEAL en je huidige inloggegevens heel eenvoudig kunt aanmelden voor dit nieuwe seizoen.

Heb je je op 15 september nog niet aangemeld, dan halen wij jouw gegevens (in het kader van de AVG) uit ons systeem. Uiteraard kun je dan in de loop van het seizoen alsnog lid worden, alleen moet je je dan als nieuw lid aanmelden en je NAW-gegevens opnieuw invullen.

Uiteraard zullen we ook op de site melden zodra je je kunt aanmelden voor het seizoen 2020-2021. Vanaf dat moment kunnen ook nieuwe leden zich aanmelden.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!