Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

MAG2019 in Bjugn (NOR)

Via deze pagina informeren we je over de Masters’ Allround Games (MAG) 2019, oftewel het officieuze WK Masters Allround, van vrijdag 22 t/m zondag 24 maart 2019 in de Fosenhallen Bjugn in Noorwegen.

Let op: de temperatuur in de hal kan variëren van onder/rond nul graden vroeg in de morgen tot (bij een zonnige dag) rond de 5 a 6 graden in de loop van de dag! 

Informatie via de officiële site van de organisatie

Livestream

Zondag 24 maart 2019

Zaterdag 23 maart 2019

Vrijdag 22 maart 2019

Deelname
Vanuit Nederland doen er 42 Masters mee. Je vindt deze hier.

Verblijf in (omgeving) Bjugn
In het announcement dat je via de officiële site van de IMSSC kunt vinden, staan tips voor hotels waar je kunt verblijven. Het hotel in Bjugn zelf is maar klein en al volgeboekt. Maar de andere genoemde hotels zullen shuttle service bieden, zodat er volop accommodatiegelegenheid is voor tijdens en rondom het WK. Ook vind je in het announcement tips voor vliegbestemming e.d.

Coaching
Namens MCLN zal Monique Vergeer-van den Heuvel weer als hoofdcoach en teamleider van de Nederlandse deelnemers fungeren. Voor informatie en vragen tijdens de WK’s kun je bij haar terecht en zij zal ook de teamleadersmeeting namens Nederland bijwonen. Wil je gebruik maken van een eigen coach tijdens een van deze WK’s, dan vind je hier de voorwaarden daarvoor.

Meer informatie
Dit is een dynamische pagina. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we dit hier verwerken. Hou deze pagina dus in de gaten! Heb je vragen over de MAG2019? Stuur dan een mail.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!