Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

MSG2020 Calgary

Update: 3 maart 2020

Via deze pagina informeren we je over de Masters’ Sprint Games (MSG2020) die op 29 februari en 1 maart plaatsvinden in Calgary (Canada). Deze pagina zal steeds aangepast en aangevuld worden met nieuwe informatie.

Deelnemers
Vanuit Nederland neemt er een groep van 30 masters deel aan dit toernooi. Hier vind je het overzicht van deze deelnemers.

Zaterdag 29 februari
09.00 Aanvang wedstrijddag 1 (Olympic Oval) (17.00 Nl-tijd)
Voorlopig tijdschema dag 1 (versie 2)
Zondag 1 maart
09.00 Aanvang wedstrijddag 2 (Olympic Oval) (17.00 NL-tijd)
Tijdschema dag 2 (definitieve versie)
19.00 Victory Ceremony & Closing Banquet
Let op: de locatie is gewijzigd. Het slotbanket vindt op dezelfde locatie plaats als de welcome drink, te weten in het Best Western Hotel!

Uitslagen
Hier vind je het (onofficiële) eindklassement per categorie (het definitieve protocol volgt zeer waarschijnlijk op 4 maart).

En hier een overzicht van alle 27(!) wereldrecords!

Overzicht winnaars per leeftijdscategorie


De uitslagen per afstand incl. tussentijden vind je via deze site. En om het makkelijk te maken, vind je de linkjes ook hieronder:
Dag 1:

Dag 2:

Livestream-archief
Tijdens het kampioenschap was er een livestream beschikbaar. Hier hebben we alle livestreambeelden per afstand verzameld.

Masters Team NL MSG2020

Training en warming up
De meeste deelnemers zullen al ruim van tevoren in Calgary zijn om te acclimatiseren. De trainingstijden van de 400m-baan kun je vinden in de planning van de Olympic Oval. Hier een heel makkelijk overzicht (deze hangt ook in de hal van de Olympic Oval).
Hier vind je de informatie over de kosten ervan en in welke periode (A-, B- of C-groep) jij op het ijs mag. Voor de A-groep gelden zeer scherpe limieten, maar een deel van de masters zal in aanmerking komen voor de trainingsuren van de B-groep. Voor de C-groep gelden geen tijdslimieten.

Op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 maart is er ook een speciaal trainingsuur voor deelnemers MSG2020 van 12.10 tot 13.20 uur. Die van vrijdag is gratis.

Zaterdag 29 februari: warming up mogelijkheid wedstrijddag 1: 07.30 – 08.30
Zondag 1 maart: warming up mogelijkheid wedstrijddag 2: 07.30 – 08.30

Coaching
Monique Vergeer zal de Nederlandse deelnemers in de teamleadersmeeting vertegenwoordigen. Heb je vragen of andere belangrijke zaken voor die bijeenkomst, neem dan contact op met Monique, zodat zij ze eventueel kan inbrengen of vragen. 

In het Announcement vind je alle informatie over het evenement.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!