Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Nominaties MSG2022 in Inzell bekend

Geplaatst op december 3, 2021

Sinds 1 december is de inschrijving voor de Masters’ Sprint Games in Inzell gesloten en konden we de stand van aanmeldingen en genomineerden opmaken. Daarbij zijn volgens de voorwaarden de tijden die op 1 december gereden zijn, nog meegenomen.

In totaal hebben zich 78 Nederlanders aangemeld, waarvan vijf leden niet aan de limiettijden voor nominatie hebben voldaan. Dit betekent dat er 73 leden genomineerd zijn.

Voor het kampioenschap in Inzell heeft Nederland 67 plaatsen beschikbaar gekregen. De verdeling van startplaatsen per categorie ziet als volgt uit:

De uiteindelijke kwalificatie voor het WK Masters Sprint vindt plaats op basis van de volgorde van de genomineerde masters op de Landelijke Ranglijsten over het klassement 500m en 1000m seizoen 2021-2022 van maandag 3 januari 2022 (Europese tijden).

De ervaring leert dat er altijd nog diverse afmeldingen komen, dus mogelijk komen er meer plaatsen beschikbaar dan we nu kunnen verdelen.

NB: verzoeken die na de sluitingsdatum binnen (ge)komen (zijn), zullen in volgorde van binnenkomst na de 78 aanmeldingen genomen worden.

 

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!