Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Ranglijst Nederlandse deelnemers MSG2019

Geplaatst op januari 9, 2019

Voor de masters die zich voor 1 december 2018 hebben aangemeld voor de Masters’ Sprint Games 2019 (MSG2019), die op 9 en 10 maart door Nederland in Leeuwarden worden georganiseerd, zit de nominatieperiode er inmiddels op. Tijd om de eerste stand van de Nederlandse deelnemers op te maken.

Nominatie voor MSG2019

Om deel te kunnen nemen, moesten de aangemelde masters ten eerste voldoen aan de gestelde limiet per categorie op de 500 meter. Een aantal masters is dit helaas niet gelukt. Tot 1 januari 2019 hebben de aangemelde masters hier de tijd voor gehad.

Kwalificeren

Maar liefst 125 Nederlandse masters hebben zich voor dit internationale sprinttoernooi aangemeld, daarvan blijven 123 genomineerde masters over. Helaas heeft Nederland maar startplekken voor 77 deelnemers. Dat betekent dat er veel masters, ondanks dat zij ruim voldoen aan de limiettijden en dus voldoen aan nominatie, toch niet kunnen deelnemen.

Op basis van het aantal startplekken is een procentuele verdeling over alle categorieën gemaakt. Bij deze verdeling is rekening gehouden dat er mogelijk nog één Wildcard vergeven moet worden (bijvoorbeeld voor een Wereldkampioen van vorig seizoen die zich door omstandigheden niet heeft kunnen kwalificeren).

De kwalificatie vindt plaats op basis van de ranglijst per categorie (Europese tijden) over het puntentotaal 500m en 1000m. Tot 28 januari 2019 heb je de tijd om je te kwalificeren.

Ranglijst

Hieronder vind je de ranglijsten waarin je kunt zien hoeveel deelnemers er per categorie kunnen deelnemen op basis van het aantal genomineerde deelnemers (stand t/m 31-12-2018).

Via de ranglijsten op Schaatsen.nl kun je continu jouw categorie in de gaten houden hoe je ervoor staat. Na 28 januari zullen we de definitieve selectie via deze site bekend maken.

Heb je nog vragen over de nominatie en kwalificatie, neem dan contact op met het bestuur van MCLN.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!