Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Seizoen 2020/2021 zonder wedstrijden ten einde

Geplaatst op maart 14, 2021

Wat een seizoen hebben we achter de rug. Waar we in eerste instantie nog positief waren dat we wel wedstrijden zouden kunnen gaan organiseren, was het telkens opnieuw een teleurstelling. De hoge besmettingsaantallen en de daarbij door de Rijksoverheid genomen maatregelen maakten dit steeds niet mogelijk.

Zo werd het een seizoen van wedstrijden annuleren, schuiven, opnieuw plannen, nieuwe afspraken maken met de verschillende ijsbanen, steeds weer met de hoop dat het later wel zou kunnen.

Totdat we uiteindelijk ondanks het vele werk moesten constateren dat er echt geen wedstrijd zou komen dit seizoen. En we ook de ‘uitgestelde’ wedstrijden moesten gaan annuleren. Een streep door het hele seizoen.

Een teleurstelling voor ons als bestuur en organisatie, maar vooral voor al onze leden natuurlijk die we geen mooie wedstrijden hebben kunnen bieden.

De wedstrijdkosten van de eerste wedstrijden die hebben opengestaan, hebben we na het annuleren direct aan de betreffende leden teruggestort. Daarnaast hebben we er ook naar gekeken wat te doen met de contributie.

Echter na aftrek van de vaste kosten die ook in een seizoen zonder wedstrijden doorlopen, zou er zo’n beperkte teruggave overblijven dat we een ander besluit hebben genomen: in tegenstelling tot onze eerdere plannen, zullen we de contributie voor de komende twee seizoenen ‘bevriezen’ en houden we de contributiebedragen voor alle categorieën gelijk aan dit seizoen. Het resultaat zullen we als voorziening meenemen voor de eerstvolgende te organiseren Masters’ Allround of Sprint Games (waarschijnlijk in 2024) in Nederland.

Wij gaan ervan uit dat we volgend seizoen met heel veel mooie wedstrijden terugkomen! Vanaf 1 augustus kun je je weer inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Wij wensen je een goede zomer toe en verwelkomen je volgend seizoen graag weer als lid!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!