Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Startlijst 4 januari volgt in de loop van de avond

Geplaatst op januari 3, 2020

Allereerst voor al onze schaatsers de beste wensen voor 2020!

Normaal gesproken plaatsen we om 20.00 uur de dag vooraf aan de wedstrijddag de voorlopige startlijst. Omdat we op het laatste moment nog een aantal reserves hebben opgeroepen cq. aan het oproepen zijn, volgt deze voorlopige startlijst in de loop van de avond. Wordt vervolgd dus, hou de site (en/of Facebook in de gaten).

Meld je bij de wedstrijdleiding
Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Deze zit in de kantine. De wedstrijd begint om 20.15 uur, dus dit betekent dat je je uiterlijk om 19.45 uur meldt.
Let op: meld je je niet, is het mogelijk dat we een reserve op jouw plaats laten rijden!

Blokjes leggen
Om op tijd te kunnen starten, vragen we altijd vier rijders (of hun coaches) om vooraf aan de wedstrijd de blokjes te leggen (één bocht per rijder). Ditmaal is het verzoek aan de volgende rijders om dit te doen:
1. Stan Springer
2. David Holmes
3. Jan Dirk Harting
4. Peter Langeland
LET OP: blokjesleggers zijn wegens afmeldingen van rijders gewijzigd (update d.d. 03.01.20)

Graag zodra de ijsmachine de baan op gaat om te dweilen, met schaatsen aan melden bij de emmers met blokjes zodat je zodra je een seintje krijgt het ijs op kunt om de blokjes te leggen. Op deze manier verloopt alles vlot kunnen we tijdig starten. Bedankt alvast voor je medewerking!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!