Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Uitnodigingen MAG2020 in Collalbo verstuurd

Geplaatst op december 10, 2019

Afgelopen maandag zijn alle deelnemers voor de Masters’ Allround Games (MAG2020) in Collalbo, Italië, via mail uitgenodigd.

De uitnodiging is verstuurd naar iedereen die zich voor het toernooi had aangemeld en aan de (IMSSC-)limieten heeft voldaan. In de mail staat een inschrijflink om – via iDeal-betaling van het wedstrijdbedrag van 125 euro – de deelname definitief te maken. Let op: de inschrijving sluit op zaterdagavond 14 december 23.59 uur! Daarna moeten wij de Nederlandse deelnemerslijst doorgeven aan de organisatie van Collalbo en kun je je dus niet meer aanmelden.

Hier vind je de deelnemers (in grijs degenen die hun deelname nog moeten bevestigen, in zwart degenen die betaald en dus bevestigd hebben). Sta jij wel op de lijst, maar heb jij de mail niet ontvangen, check dan je spambox. Kun je de mail alsnog niet vinden, stuur dan even een mail naar info@schaatscircuit.nl. Dan sturen we je de uitnodiging opnieuw toe.

Zie voor het complete programma en details van het WK Masters Allround in Collalbo (ITA) het ‘Announcement’ voor de ‘29th Masters’ International Allround Games’.

Namens MCLN is Monique Vergeer-van den Heuvel voor het WK Masters Allround voor Nederland aangesteld als hoofdcoach en tevens teamleider van de Nederlandse delegatie. Voor informatie en vragen tijdens het WK kun je bij haar terecht en zij zal ook de teamleadersmeeting namens Nederland bijwonen. Wil je gebruik maken van een eigen coach tijdens dit WK, dan vind je hier de voorwaarden daarvoor. Monique is te bereiken via info@schaatscircuit.nl.

Succes met de laatste voorbereidingen en alvast heel veel plezier in Collalbo!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!