Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Unieke pilot met Sprint app tijdens wedstrijd dinsdag 16 januari

Geplaatst op januari 13, 2018

Tijdens onze wedstrijd op dinsdag 16 januari a.s. in Thialf zal er een unieke pilot met de Sprint app plaatsvinden.

Alle deelnemers aan deze wedstrijd krijgen na afloop van hun wedstrijd een analyse van hun real time data. Dus niet alleen hun ronde- en eindtijden, maar een dashboard met 12 segmenttijden, snelheden en grafieken van hun races.

Deze mogelijkheid was er sinds begin dit seizoen al voor (top)trainers tijdens trainingen in Thialf, maar wordt tijdens onze wedstrijd voor het eerst ook tijdens een reguliere wedstrijd beschikbaar gesteld. Tijdens wedstrijden als het OKT en World Cups, e.d. in Thialf was deze informatie al voor de toppers beschikbaar, maar nu dus ook voor onze wedstrijdrijders.

Als deelnemer kun je jouw race nu achteraf analyseren en zien waar je nu harder rijdt. Was dat op het rechte eind, bij het ingaan van de bocht? Of juist aan het einde van de bocht als je het rechte eind weer opgaat? En kun je het verloop van jouw race helemaal volgen met niet alleen rondetijden, maar ook met segmenttijden en snelheden. De baan in Thialf is opgedeeld in 12 segmenten.

Hiervoor krijgt iedere deelnemer bij de start een set transponders uitgereikt. Hou hier dus qua tijdsindeling vooraf aan je wedstrijd dus rekening mee.

Wil je ook van deze unieke ervaring gebruik maken? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar tijdens de wedstrijd op dinsdag 16 januari in Thialf!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!