Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Update WK’s voor Masters

Geplaatst op oktober 13, 2021

Het seizoen is inmiddels van start en de eerste wedstrijden hebben inmiddels plaatsgevonden. Ook vanuit Schaatscircuit.nl vindt dit weekend de eerste wedstrijd weer plaats. Wat zijn we daar blij mee! Maar hoe zit het met de internationale wedstrijden voor masters?

MAG2022 in Kolomna
Van 18-20 februari staan de Masters’ Allround Games (MAG2022) op de kalender in Kolomna. De organisatie is volop aan het werk dit allround kampioenschap te organiseren. Zie ook het announcement daarvoor op de IMSSC-site. Op dit moment is het voor Nederlandse deelnemers echter nog niet mogelijk om naar Rusland af te reizen en een visum aan te vragen in verband met de gesloten grenzen wegens de coronamaatregelen. Kortom, het is nog afwachten hoe dit zich ontwikkelt. We houden je op de hoogte.

MSG2022 in Berlijn wordt Inzell
De Masters’ Sprint Games (MSG2022( waren dichterbij gepland, te weten in Berlijn, en wel op 5 en 6 maart. Deze ijsbaan  wordt echter verbouwd en op dit moment kan door coronavertraging bepaald materiaal niet geleverd worden. Omdat het management van de ijsbaan in Berlijn geen zekerheid kan geven omtrent het organiseren van het WK, heeft de IMSSC nu het besluit genomen om de MSG2022 in Inzell te organiseren en wel op 29 en 30 januari. Hiermee komt de IMSSC Sprint Classics die dat weekend gepland stonden, te vervallen.

Het announcement en de selectiecriteria voor de Nederlandse deelnemers aan dit WK Sprint zijn nu in de maak en worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!