Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Visum Moskou voor WK Masters Sprint

Geplaatst op januari 15, 2018

Op zaterdag 3 en zondag 4 maart worden de “10th Masters’ Internaional Sprint Games” georganiseerd in het Sports Complex “Krylatskoye” in Moskou, Rusland.

Deze week ontvangen alle aangemelde en genomineerde deelnemers een email vanuit de KNSB om hun aanmelding te bevestigen via de daarvoor bestemde link waarbij tevens de betaling via Ideal plaatsvindt.

Hotels
In het Announcement vind je een aantal hotels die de organisatie heeft aangegeven. De twee genoemde Ibis hotels liggen wat verder van de ijsbaan, zodat je vervoer nodig zult hebben om naar de ijsbaan te gaan. Het derde hotel, HotelVoyagePark, ligt vlak naast de ijsbaan, maar heeft geen gelegenheid voor ontbijt, lunch of diner.

Visum
Om naar Moskou te kunnen afreizen, heb je een visum nodig. Tjeerd Smies heeft uitgezocht hoe dit in z’n werk gaat en hiervoor een handleiding gemaakt. Hier vind je de handleiding.

Op deze site vind je meer informatie over het indienen van je visumaanvraag, de doorlooptijd en de kosten. En hier vind je een tweede handleiding (let op: vernieuwd per 27-01-18) voor als je er niet uitkomt met het daadwerkelijk aanvragen van je visum in Den Haag.

Kom je er alsnog niet uit, neem dan even contact op met Tjeerd.

 

Update bericht: 24 januari 2018
Update bericht: 27 januari 2018

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!