Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst DMC1 beschikbaar

Geplaatst op november 29, 2019

De (voorlopige) startlijst voor de eerste Dutch Masters Cup (DMC) van dit seizoen, te weten zaterdag 30 november in Thialf, is beschikbaar. Je vindt hem hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in Thialf.

Meld je bij de wedstrijdleiding
Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Deze zit op de perstribune (ter hoogte van de 500m finish). Dit betekent dat je uiterlijk om 18.30 uur meldt.

Alpenliebe Design Hotel opnieuw hoofdsponsor DMC
Net als vorig seizoen stelt Marnix Wieberdink uit Inzell de hoofdprijzen beschikbaar voor de DMC 2019-2020. De nummers 1, 2 en 3 van de cup bij zowel de heren als de dames staat een verblijf bij Alpenliebe Design Hotel in Inzell te wachten:

  • Eerste prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Luxury Alpenliebe kamer” in het Alpenliebe Design Hotel.
  • Tweede prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Comfort Plus kamer” in het Alpenliebe Design Hotel.
  • Derde prijs dames en heren: Verblijf voor vier nachten op basis van fullboard in een “Basic kamer” in het bijbehorende “Das Top Sport Hotel” (de voormalige academy waarvan de kamers twee jaar geleden volledig vernieuwd zijn).

Nog een paar afspraken voor deze wedstrijd
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
  • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
  • Rij rustig op de plek waar gestart wordt
  • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar
  • Ga de baan pas in nadat de starter dat aangeeft d.m.v. het fluitsignaal

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!
Organisatie Schaatscircuit.nl

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!