Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst verenigingswedstrijd 10 februari beschikbaar

Geplaatst op februari 9, 2018

De (voorlopige) startlijst voor de Verenigingswedstrijd van zaterdagavond 10 februari in Thialf is beschikbaar. Je vindt de voorlopige startlijst hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in Thialf.

Aanvang: 18.30 uur
Let op: vanwege het grote animo voor deze wedstrijd hebben we een half uur extra ijs kunnen regelen. Dit betekent dat de wedstrijd al om 18.30 uur begint!

Melden
Graag verzoeken wij alle vertegenwoordigers per vereniging uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding. Deze zit op de perstribune (ter hoogte van de 500m finish). De wedstrijd start dus om 18.30 uur, dit betekent uiterlijk om 18:00 uur melden.

Bij melden ook direct de (eventueel benodigde) ingevulde en ondertekende daglicenties inleveren en afrekenen. Let op: geen daglicentie ingeleverd = niet rijden!

Blokjes leggen
Om te zorgen dat we op tijd kunnen starten, vragen we hulp bij het leggen van de blokjes.  Graag verzoeken we deze keer een aantal verenigingen iemand uit hun vereniging (bijv. een van de aanwezige trainers) hiervoor aan te wijzen:
– IJssportvereniging Alblasserwaard
– IJsclub Zoeterwoude
– Bornse Schaats-en Skeelervereniging
– STC De Rijnstreek

Zodra de ijsmachine de binnenbaan heeft gedweild, kunnen de blokjesleggers het ijs op om de binnenbaan te leggen. De emmers met blokjes staan dan klaar op de plek waar de ijsmachine het ijs op komt. Let op: de overige schaatsers mogen pas het ijs op als de ijsmachine de baan verlaten heeft!
Bedankt voor jullie medewerking!

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:
– Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
– Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
– Rij rustig op de plek waar gestart wordt
– Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar

Veel succes allemaal en een plezierige wedstrijd toegewenst!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!