Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

MSG2020

  • Wedstrijd: MSG2020

  • Locatie: Calgary (CAN)

  • Datum: 29 februari 2020

  • Tijd: 10:00 uur

  • Startlijst: Nog niet beschikbaar

Extra informatie

Op 29 februari en 1 maart wordt in Calgary (Canada) gestreden om de sprinttitels voor masters. Het betreft een sprinttoernooi over twee maal een 500 en 1000 meter. Er geldt geen quotum vanuit Nederlandse deelname. Wel moet je voldoen aan de limiet voor jouw categorie. Aanmelden voor deze wedstrijd gaat via MCLN aan het begin van het seizoen.

De Olympic Oval is een indoorijsbaan en destijds aangelegd voor de Olympische Winterspelen van 1988. Op deze baan werd Yvonne van Gennip in dat jaar Koningin van de Spelen met drie gouden medailles. De baan ligt op 1105 meter boven zeeniveau, is overdekt en heeft zeer snel ijs. De straal van de binnenbaan is 26 meter, die van de buitenbaan 30 meter. De inrijbaan heeft een breedte van 5 meter. Een unieke kans om je tijden aan te scherpen!

Let op: het aanmelden van Nederlandse masters voor het WK Sprint in Calgary verloopt onderstaande button "inschrijven" en kan tot 1 december 2019.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!