Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Wedstrijden seizoen 2020-2021

Geplaatst op september 13, 2020

Het is een vreemde tijd en iedereen is benieuwd hoe het schaatsen gaat verlopen dit seizoen. Wij zijn in elk geval zeer verheugd dat we wedstrijden kunnen en mogen organiseren. Op de exacte maatregelen op de avonden zelf, komen we later terug. Maar in elk geval kunnen we je alvast informeren over de data, zodat je die in je planning kunt opnemen. 

Ook data voor de Dutch Masters Cup (de cup over drie wedstrijden voor masters in Heerenveen, Enschede en Leeuwarden) hebben we vast kunnen leggen op de drie verschillende ijsbanen. Meer informatie over deze cup vind je hier

Mogelijk komen er later in het seizoen nog enkele wedstrijden bij, maar dit is de huidige planning van onze wedstrijden:

Inschrijven voor wedstrijden
Alle wedstrijden gaan steeds exact vier weken van tevoren voor inschrijving open. Het inschrijven voor de wedstrijden kan alleen als je lid bent van Schaatscircuit.nl en doe je door direct via iDEAL te betalen. Houd je bankpas bij het inschrijven van de wedstrijd dus bij de hand. In het Wedstrijdreglement lees je alles over het aanmelden en eventueel afmelden van een wedstrijd. 

Meld je ter plaatse bij de wedstrijdleiding
Vergeet niet om je bij elke wedstrijd waaraan je deelneemt te melden bij de wedstrijdleiding. Dit doe je altijd uiterlijk een half uur vóór het begin van de wedstrijd. Meld je je niet op tijd, dan heb je kans dat een reserve voor jou in de plaats op de startlijst wordt gezet. 

Afmelden?
Moet je je onverhoopt afmelden vanwege bijvoorbeeld een blessure, dan kun je iemand anders je plaats laten innemen. Diegene moet wel ook lid zijn van Schaatscircuit.nl en rijdt dan dezelfde afstand(en) als waarvoor jij je hebt aangemeld. Let op: je krijgt geen geld terug voor een aangemelde wedstrijd. 

Wedstrijdtarieven en doordeweekse wedstrijden
Zoals je wellicht wel in de media gelezen hebt, verkeert Thialf in zwaar weer. Daarvoor is een herstelplan opgesteld. Vanuit dit herstelplan is o.a. een andere verdeling van de beschikbare ijsperioden gekomen waardoor er geen mogelijkheden meer zijn om de in het verleden gebruikelijke doordeweekse wedstrijden te organiseren. Uiteraard vinden we dat bijzonder jammer, maar helaas is dit niet anders. 

Een ander punt is dat de ijshuur voor Thialf flink verhoogd is, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze wedstrijdtarieven bij te stellen. Kijk voor de nieuwe tarieven de pagina ‘Tarieven’.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!