Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Wedstrijdkalender blijft veranderen

Geplaatst op november 23, 2020

Waren we aan het begin van het seizoen nog trots op onze mooi gevulde wedstrijdkalender en hoopvol gestemd dat onze wedstrijden door konden gaan, moeten we door steeds meer wedstrijden een streep zetten.

De wedstrijden t/m eind van dit jaar zijn inmiddels geannuleerd vanwege de maatregelen om het COVID-19 virus te bestrijden. 

Daarnaast heb je gehoord dat er een aantal internationale wedstrijden in Heerenveen georganiseerd gaan worden, waardoor ook onze wedstrijd van 30 januari komt te vervallen. Die datum vindt er namelijk een wereldbeker-wedstrijd plaats.

De eerste twee Dutch Master Cups zijn inmiddels ook van de kalender. Die schuiven we daarom door naar het nieuwe jaar. Die in Thialf wordt verschoven naar 27 februari en die van Enschede wordt zeer waarschijnlijk half februari. 

NB: Het NK Masters staat nog steeds gepland op 6 en 7 februari in Hoorn. Vanuit de KNSB wordt gewerkt aan een alternatieve selectiewijze voor dit kampioenschap aangezien er geen wedstrijdmogelijkheden zijn geweest. 

De kalender is inmiddels danig geslonken. We zijn daarom inmiddels met Thialf en de Elfstedenhal in gesprek om naar nieuwe wedstrijdmogelijkheden in het tweede deel van het seizoen te kijken. Zodra we daar meer over weten, informeren we je weer.

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!