Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Wedstrijdkalender seizoen 2023-2024

Geplaatst op september 6, 2023

Voor komend seizoen hebben we weer een mooi wedstrijdprogramma weten samen te stellen. We trappen af met een wedstrijd overdag op maandag 16 oktober in Thialf. Deze wedstrijd valt in de herfstvakantie voor Midden en Zuid en daarom komt deze ook open te staan voor junioren en pupillen. Daarna volgt er een mix van wedstrijden op maandagavond, zaterdagavond en overdag in Thialf.

Dutch Masters Cup (DMC)
Deze wedstrijden om de Dutch Masters Cup (DMC) vinden dit seizoen allemaal in december plaats. Dit hebben we bewust gedaan, zodat er geen overlap is met de WWMG2024 en MSG2024 in Italië (en eventuele hoogtestages van diverse masters daaraan voorafgaand).

Inschrijven
Alle wedstrijden gaan exact 4 weken vooraf aan de wedstrijd open voor inschrijving. Dit houdt in dat als een wedstrijd om 18.30 uur begint, de wedstrijd ook om 18.30 uur open gaat om in te schrijven.

Aanmelden: ter plaatse bij de wedstrijdleiding
Let op dat je je ter plaatse bij de wedstrijd altijd uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd meldt bij de wedstrijdleiding. Doe je dat niet, dan heb je kans dat er een reserve jouw plaats inneemt.

Graag wensen wij je een heel mooi schaatsseizoen toe!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!