Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

WWMG Innsbruck komt dichterbij

Geplaatst op december 11, 2019

Het nieuwe jaar komt alweer dichterbij en dat betekent dat de Winter World Masters Games (WWMG) 2020 snel dichterbij komen!

Van 10 tot en met 19 januari komen maar liefst 3.000 atleten  naar Innsbruck om de strijd met elkaar aan te gaan in twaalf verschillende sporten, waarvan (langebaan)schaatsen er eentje is.

De langebaanwedstrijden vinden plaats van donderdag 16 t/m zaterdag 18 januari:

  • Donderdag 16 januari: 500m / 3.000m
  • Vrijdag 17 januari: 1.500m / 5.000m
  • Zaterdag 18 januari: 1.000m / 10.000m

Let op: zondag 19 januari is de reservedag waarop wedstrijden, dan wel gedeelten daarvan, worden ingehaald als het slecht weer is op donderdag, vrijdag of zaterdag (b.v. veel sneeuw). Houd hier rekening mee!

Ophalen accreditatie en transponder
Als deelnemer aan de WWMG 2020 ontvang je een accreditatie. Je kunt deze ophalen vanaf 8 januari 2020 in het Games Center in de Olympiaworld Innsbruck (Olympiastraße 10).

Let op: zorg ervoor dat je je accreditatie en transponder uiterlijk om 16.00 uur op de dag vóór jouw eerste wedstrijddag hebt opgehaald, anders kun je niet deelnemen, later ophalen is niet mogelijk! Dus is donderdag jouw eerste wedstrijddag, dan dien je je accreditatie en transponder uiterlijk op woensdag 15 januari om 16.00 uur op te halen!

Accreditaties zijn gepersonaliseerde documenten en daarom niet overdraagbaar. Zorg er dan ook voor dat je een identiteitsbewijs met foto bij je hebt wanneer je je accreditatie gaat ophalen en een bevestiging van je registratie als deelnemer aan de WWMG 2020.

Foto accreditatie
Heb jij je foto al ge-upload voor je accreditatie? Doe dit vóór maandag 16 december, anders staat er geen foto op jouw accreditatie. Hier vind je de instructie daarvoor.

Anti-dopingbeleid
Er kan tijdens de wedstrijden worden getest op doping. Gebruik je bepaalde medicatie, lees dan van tevoren goed de informatie daarover. Hier vind je het document waarin de KNSB en MCLN samen de belangrijkste informatie, waaronder die over de anti-dopingrichtlijnen, hebben opgenomen over dit evenement.

Deelnemers
In totaal doen er 55 Nederlandse deelnemers mee. Hier vind je de complete deelnemerslijst.

Coaching Nederlandse deelnemers Langebaan
Net als bij de WK’s voor Masters, is Monique Vergeer-van den Heuvel namens de KNSB en MCLN als hoofdcoach en teamleider van de Nederlandse afvaardiging aangesteld. Dit betekent dat zij alle coaching van de Nederlandse deelnemers op de langebaan op zich neemt, tenzij een deelnemer een eigen coach bij zich heeft die voldoet aan de voorwaarden. De coachingsvoorwaarden vind je in dit document.

Information sheet
In de “Information sheet” van de WWMG2020-organisatie vind je alle belangrijke informatie over het evenement. Lees hem goed door.

Succes met de voorbereidingen!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!