Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Aanmelden Schaatscircuit.nl seizoen 2017-2018 vanaf nu mogelijk!

Geplaatst op september 14, 2017

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het nieuwe seizoen van Schaatscircuit.nl! Let op, dit gaat anders dan voorgaande jaren:

Ga in het menu naar Lid worden / Aanmelden als lid of klik direct rechts op site op de button “Lid worden”. Dan kom je op de pagina om je je gegevens als lid in te vullen. Nadat je alles hebt ingevuld, kom je in de betaalmodule via iDEAL. Zorg daarom dat je jouw bankpas bij de hand hebt. Voor het aanmelden heb je ook jouw KNSB relatienummer nodig.

Let op: voor elk lid heb je een uniek (eigen) e-mailadres nodig. Je kunt geen twee leden inschrijven onder hetzelfde e-mailadres.

Inschrijven voor wedstrijden is pas mogelijk je als lid bent aangemeld en de contributie voor het lopende seizoen via iDEAL betaald hebt. De inschrijving voor een wedstrijd gaat steeds exact vier weken vooraf aan die wedstrijd open. De eerste wedstrijd vindt plaats op zaterdag 21 oktober om 19.00 uur. Dat betekent dat de inschrijving voor die wedstrijd opengaat op zaterdag 23 september om 19.00 uur. Onder Wedstrijden / Kalender en inschrijven vind je alle wedstrijden voor het eerste deel van dit seizoen.

Bij het aanmelden als lid verklaar je akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.

Wij wensen je veel schaatsplezier toe het komende seizoen en veel succesvolle wedstrijden!

Organisatie Schaatscircuit.nl
Leen, Tjeerd, Marja en Monique

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!