Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst 16 januari beschikbaar

Geplaatst op januari 15, 2018

De (voorlopige) startlijst voor de wedstrijd van dinsdag 16 januari in Thialf is beschikbaar. Je vindt hem hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in Thialf.

Aanmelden
Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Deze zit op de perstribune (ter hoogte van de 500m finish). De wedstrijd start om 11.15 uur, dit betekent dat je uiterlijk om 10.45 uur meldt.
Let op: meld je je niet, is het mogelijk dat we een reserve op jouw plaats laten rijden!

Blokjes leggen
Om te zorgen dat we op tijd kunnen starten, vragen we elke wedstrijd een aantal rijders (of trainers) om de blokjes te leggen. Deze wedstrijd vragen we:
– Linda van Oosten
– Demi Benschop
– Kees Bollaart en
– Erol Aksoy
om dit te verzorgen.

Zodra de ijsmachine de binnenbaan heeft gedweild, kun je als blokjeslegger het ijs op om de binnenbaan te leggen. De emmers met blokjes staan dan klaar op de plek waar de ijsmachine het ijs op komt.

Pilot Sprint app
Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, maken we deze wedstrijd gebruik van de Sprint app. Alle deelnemers aan deze wedstrijd krijgen na afloop van hun wedstrijd een analyse van hun real time data. Dus niet alleen je ronde- en eindtijden, maar een dashboard met 12 segmenttijden, snelheden en grafieken van je races. Hiervoor krijgt iedere deelnemer bij de start een set transponders uitgereikt. Hou hier dus qua tijdsindeling vooraf aan je wedstrijd dus rekening mee!

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
  • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
  • Rij rustig op de plek waar gestart wordt
  • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!