Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst 6 november beschikbaar

Geplaatst op november 5, 2021

Update: 6 november 2021

De (voorlopige) startlijst voor de wedstrijd van zaterdag 6 november in de Elfstedenhal in Leeuwarden is beschikbaar. Je vindt de versie 2 van de startlijst hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in de hal.

Meld je bij de wedstrijdleiding
Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Deze zit in de kantine. De wedstrijd begint om 20.30 uur, dus dit betekent dat je je uiterlijk om 20.00 uur meldt. Let op: meld je je niet, is het mogelijk dat we een reserve op jouw plaats laten rijden!

Blokjes leggen
Om op tijd te kunnen starten, vragen we altijd vier rijders (of hun coaches) om vooraf aan de wedstrijd de blokjes te leggen (één bocht per rijder). Ditmaal is het verzoek aan de volgende rijders om dit te doen:

  1. Peter Langeland
  2. Koos Dijkstra
  3. Han Kamminga
  4. Evert Hof

Graag zodra de ijsmachine de baan op gaat om te dweilen, met schaatsen aan melden bij de emmers met blokjes zodat je zodra je een seintje krijgt het ijs op kunt om de blokjes te leggen. Op deze manier verloopt alles vlot kunnen we tijdig starten. Bedankt alvast voor je medewerking!

Corona protocol
Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november is de volgende aanvullende maatregel vanaf 6 november in de Elfstedenhal van kracht: iedereen vanaf 18 jaar (dus zowel schaatsers, coaches als publiek) wordt bij de ingang gecheckt middels het coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Sportity App
Alle informatie vind je ook in de Sportity App. Dus download deze app en vul onderstaand password in. Dan blijf je op de hoogte van belangrijke mededelingen en de definitieve startlijst.

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
  • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
  • Rij rustig op de plek waar gestart wordt
  • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar
  • Ga de baan pas in nadat de starter dat aangeeft d.m.v. het fluitsignaal
  • En voor de coaches: hou je aan de officiële coachingsregels, oftewel: meerijden met je rijders op de inrijbaan is niet toegestaan

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!
Organisatie Schaatscircuit.nl

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!