Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

(Voorlopige) startlijst DMC-2 Thialf 12 februari

Geplaatst op februari 11, 2022

De (voorlopige) startlijst voor de tweede Dutch Masters Cup (DMC) van dit seizoen, te weten op zaterdag 12 februari in Thialf, staat online. Je vindt de startlijst hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in de hal (onderaan de perstribune).

QR-code en aanmelden
De wedstrijdleiding zit vanaf 17.00 uur bij de entree van Thialf voor je aanmelding en coronacheck. Zorg er daarom voor dat je je coronabewijs (gevaccineerd, genezen of negatief getest) bij de hand hebt. Zonder dit bewijs kun je niet naar binnen. De wedstrijd begint om 19.00 uur, dus dit betekent dat je je uiterlijk om 18.30 uur meldt.
Let op: ook bezoekers (v.a. 18 jaar) en coaches kunnen alleen naar binnen met QR-code.

Mondkapje verplicht
Let op: overal in de hal is een mondkapje verplicht, behalve tijdens het sporten op de baan.

Blokjes leggen
Om op tijd te kunnen starten, vragen we vier rijders (of jullie coaches) om vooraf aan de wedstrijd de blokjes te leggen (één bocht per rijder). Graag het verzoek aan de volgende rijders om dit te doen:

 1. Manuel Leito
 2. Gerben Hettinga
 3. Daan Spoelstra
 4. Aart van Beuzekom

Zodra de ijsmachine de baan op gaat om te dweilen, graag met schaatsen aan melden bij de emmers met blokjes zodat je, zodra je een seintje krijgt, het ijs op kunt om de blokjes te leggen. Op deze manier verloopt alles vlot kunnen we tijdig starten. Bedankt alvast voor je medewerking!

Sportity App
Alle informatie over de wedstrijd vind je ook in de Sportity App. Dus download deze app en vul onderstaand password in. Dan blijf je op de hoogte van belangrijke mededelingen en de definitieve startlijst.

Dutch Masters Cup
Op dit moment gaan Rene van Bernum bij de heren en Thea Kroontje bij de dames aan de leiding. Lees hier alle informatie over de Dutch Masters Cup.

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

 • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
 • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
 • Rij rustig op de warming-up baan rondom de plek waar gestart wordt
 • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar
 • Ga de wedstrijdbaan pas in nadat de starter dat aangeeft d.m.v. het fluitsignaal
 • En voor de coaches: hou je aan de officiële coachingsregels, oftewel: meerijden met je rijders op de inrijbaan is niet toegestaan
 • Alleen samen zorgen we voor een veilige, sportieve omgeving.

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!
Organisatie Schaatscircuit.nl

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!