Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst DMC-II 22 december is beschikbaar

Geplaatst op december 21, 2018

De (voorlopige) startlijst (nieuwe versie 22 december) voor de tweede Dutch Masters Cup (DMC) van dit seizoen, die op zaterdag 22 december in Thialf plaatsvindt, is  beschikbaar. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen onderaan de perstribune.

Aanmelden
Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Deze zit op de perstribune (ter hoogte van de 500m finish). Meld je dus uiterlijk om 18.30 uur.
Let op:  heb je DMC-I niet meegedaan, dan ontvang je bij het aanmelden ook een diner-tegoedbon van onze hoofdsponsor Alpenliebe Design Hotel uit Inzell!

Stand na DMC-I
Bij de dames gaat Mijke Anne Kanneworf voor Monique Boerema en Kaska Rogulska aan de leiding en bij de heren leidt Bart Seffinga, gevolgd door Sandro Cara en Harry Pardijs. Maar liefst 117 masters zijn morgen van de partij! Hoe dicht komen zij bij het wereldrecord in hun categorie, wie wint de DMC-II en wie gaat er na DMC-II aan de leiding? Ga live kijken of hou onze site en Facebook in de gaten!
Hier vind je de stand na DMC-I.  

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
  • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
  • Rij rustig op de plek waar gestart wordt
  • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!

Organisatie Schaatscircuit.nl

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!