Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

(Voorlopige) startlijst DMC finale 19 februari Elfstedenhal

Geplaatst op februari 18, 2022

UPDATE: inmiddels staat de definitieve startlijst online. Je vindt hem hier.

De (voorlopige) startlijst voor de finale van de Dutch Masters Cup op zaterdag 19 februari in de 11stedenhal in Leeuwarden is beschikbaar. Je vindt de startlijst hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen op het binnenterrein.

Corona protocol
Let op: iedereen vanaf 18 jaar wordt bij de ingang gecheckt middels het coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Mondkapjes en de 1,5m afstand zijn niet meer verplicht in de hal (mag natuurlijk wel).

Meld je bij de wedstrijdleiding
Meld je uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding. Deze zit in het restaurant. De wedstrijd begint om 20.30 uur, dus dit betekent dat je je uiterlijk om 20.00 uur meldt.

Blokjes leggen
Om op tijd te kunnen starten, vragen we altijd vier rijders (of hun coaches) om vooraf aan de wedstrijd de blokjes te leggen (één bocht per rijder). Ditmaal is het verzoek aan de volgende rijders om dit te doen:

  1. Marco Bottelier
  2. Aart van Beuzekom
  3. Hans Nollet
  4. Gerwin Boschloo

Graag zodra de ijsmachine de baan op gaat om te dweilen, met schaatsen aan melden bij de emmers met blokjes zodat je zodra je een seintje krijgt het ijs op kunt om de blokjes te leggen. Op deze manier verloopt alles vlot kunnen we tijdig starten. Bedankt alvast voor je medewerking!

Sportity App
Alle informatie over de wedstrijd vind je ook in de Sportity App. Dus download deze app en vul onderstaand password in. Dan blijf je op de hoogte van belangrijke mededelingen en de definitieve startlijst.

Finale DMC
Deze wedstrijd betreft de finale van de Dutch Masters Cup. Thea Kroontje leidt het tussenklassement bij de dames en Rene van Bernum en Bart Seffinga staan samen aan de leiding van het herenklassement. Wie wint de DMC bokaal en de bijbehorende cheques van onze hoofdsponsor Jan van der Hoorn Schaatssport?
Bekijk hier het tussenklassement na DMC-II.

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
  • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
  • Rij rustig op de warming-up baan rondom de plek waar gestart wordt
  • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar
  • Ga de wedstrijdbaan pas in nadat de starter dat aangeeft d.m.v. het fluitsignaal
  • En voor de coaches: hou je aan de officiële coachingsregels, oftewel: meerijden met je rijders op de inrijbaan is niet toegestaan

Een plezierige wedstrijd toegewenst!
Organisatie Schaatscircuit.nl

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!