Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst DMCI op december in Enschede online

Geplaatst op december 2, 2023

De (voorlopige) startlijst voor de eerste Dutch Masters Cup (DMC) van dit seizoen is beschikbaar. Deze wedstrijd vindt plaats in Enschede. Je vindt de startlijst hier. De definitieve startlijst en het tijdschema worden uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in de hal.

Meld je aan bij de wedstrijdleiding
Meld je uiterlijk een half uur voor de wedstrijd aan bij de wedstrijdleiding. Deze zit in het restaurant. De wedstrijd begint om 18.00 uur, dus dit betekent dat je je uiterlijk om 17.30 uur meldt.

Blokjesleggers
Om op tijd te kunnen starten, vragen we altijd vier rijders (of hun coaches) om vooraf aan de wedstrijd de blokjes te leggen (het gaat om één bocht per rijder). Ditmaal is het verzoek aan de volgende rijders om dit te doen:

  1. Roberto van Goor
  2. Jasper Knulst
  3. Aart van Beuzekom
  4. Michel van der Sluijs

Graag zodra de ijsmachine de baan op gaat om te dweilen, met schaatsen aan melden bij de emmers met blokjes zodat je, zodra je een seintje krijgt, het ijs op kunt om de blokjes te leggen. Op deze manier verloopt alles vlot kunnen we tijdig starten. Bedankt alvast voor je medewerking!

Dutch Masters Cup
De Dutch Masters Cup is een (internationaal) toernooi voor masters over drie wedstrijden op de banen van Enschede, Leeuwarden en Thialf. Per wedstrijd kun je als master deelnemen aan twee afstanden. Naast het winnen van de cup voor de beste heer of dame over deze drie wedstrijden, kunnen er bij deze officiële IMSSC-wedstrijden ook wereldrecords worden gereden. Hier vind je de uitleg hoe deze DMC in elkaar zit. En hier vind je de wereldrecords-lijst van 2023. De 2e DMC en de finale van de DMC vinden plaats op 16 december in Thialf en 23 december in Leeuwarden.

Sponsor DMC 2023-2024: Dave van Dam Sport
Dit jaar hebben we Dave van Dam Sport bereid gevonden de Dutch Masters Cup te sponsoren. De nummers 1, 2 en 3 bij zowel de dames als de heren wachten daarom een mooie prijs van deze schaatsspeciaalzaak uit Haastrecht. Vorig seizoen wonnen Mijke Anne Kanneworff bij de dames en Kees Verdouw bij de heren. We beginnen weer op 0, dus wie gaan er dit jaar met de hoofdprijzen vandoor? Hier vind je de uitslag en impressie van het vorige seizoen.

Sportity App
Alle informatie over de wedstrijd vind je ook in de Sportity App. Dus download deze app en vul onderstaand password in. Dan blijf je op de hoogte van belangrijke mededelingen en de definitieve startlijst.

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van de wedstrijd:

  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
  • Zorg zelf voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
  • Rij rustig op de warming-up baan rondom de plek waar gestart wordt
  • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar
  • Ga de wedstrijdbaan pas in nadat de starter dat aangeeft d.m.v. het fluitsignaal
  • En voor de coaches: hou je aan de officiële coachingsregels, oftewel: meerijden met je rijders op de inrijbaan is niet toegestaan

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!
Organisatie Schaatscircuit.nl

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!