Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst DMCIII 6 januari beschikbaar

Geplaatst op januari 5, 2018

De (voorlopige) startlijst voor de finale van de Dutch Masters Cup (DMC) 2017-2018 op zaterdag 6 januari in Enschede is beschikbaar. Je vindt hem hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in de hal.

Aanmelden
Meld je uiterlijk om 18.00 uur bij de wedstrijdleiding. Deze vind je bij de ingang van de jurykamer (trap op, raam links).

Blokjes leggen
Om te zorgen dat we op tijd kunnen starten, vragen we elke wedstrijd een aantal rijders (of trainers) om de blokjes te leggen. Deze wedstrijd vragen we:
– Martijn Willemsen
– Roberto van Goor
– Hans Spil en
– Martin Heerma
om dit te verzorgen. Alvast hartelijk dank daarvoor!

Zodra de ijsmachine de binnenbaan heeft gedweild, kun je als blokjeslegger het ijs op om de binnenbaan te leggen. De emmers met blokjes staan dan klaar op de plek waar de ijsmachine het ijs op komt.

Finale DMC
Deze wedstrijd in Enschede is de finale van de Dutch Masters Cup (DMC), een competitie over een drietal wedstrijden (Heerenveen, Leeuwarden en Enschede). Bij de dames wordt het klassement momenteel aangevoerd door Monique Boerema, waarmee ze met 275 punten ook stevig op weg gaat naar de hoofdprijs van de Dutch Masters Cup, te weten een ‘gouden’ laser Maple onderstel. Kaska Rogulska (150 punten) en Renske Winters (90 punten) volgen op nummer 2 en 3.

Harry Pardijs voert met 160 punten het tussenklassement bij de heren aan, gevolgd door Jeroen Schoppink met 120 punten en Jacob Heslinga met 116 punten.

Maar wie winnen de Cup uiteindelijk bij de dames en bij de heren en wie gaat er met het gouden Maplez onderstel vandoor?? Want de punten die tijdens deze finale worden verdiend, worden met 1,5 vermenigvuldigd! Succes allemaal!

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:

  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
  • Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
  • Rij rustig op de plek waar gestart wordt
  • Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar

Veel plezier met de wedstrijd toegewenst!

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!