Wedstrijden voor jong en oud op snelle ijsbanen!

Schaatscircuit.nl

Voorlopige startlijst Verenigingswedstrijd 3 februari beschikbaar

Geplaatst op februari 2, 2018

De (voorlopige) startlijst voor de Verenigingswedstrijd van zaterdagavond 3 februari in Thialf is beschikbaar. I.v.m. diverse afmeldingen in de afstandscombinatie 100m/300m/500m is er opnieuw geloot voor de onderdelen 1 (100m), 4 (500m voor 100m/300m/500m) en 6 (300m). Hierdoor zijn alle ritnummers gewijzigd. Je vindt de aangepaste startlijst hier. De definitieve startlijst wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang van de wedstrijd opgehangen in Thialf.

Melden
Graag verzoeken wij alle vertegenwoordigers per vereniging uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding. Deze zit op de perstribune (ter hoogte van de 500m finish). De wedstrijd start om 19:00 uur, dit betekent uiterlijk om 18:30 uur melden.

Bij melden ook direct de (eventueel benodigde) ingevulde en ondertekende daglicenties inleveren en afrekenen. Let op: geen daglicentie ingeleverd = niet rijden!

Blokjes leggen
Voorafgaand aan de wedstrijd vindt er nog een KNSB Trainingswedstrijd plaats. Daardoor hoeven er voor deze wedstrijd geen blokjes gelegd worden en kunnen we na de baanverzorging direct aan de slag met onze wedstrijd.

Let op: je mag pas het ijs op als de ijsmachine de baan verlaten heeft!

Verder…
Een paar afspraken voor een goed verloop en de veiligheid van onze wedstrijden:
– Zorg ervoor dat je op tijd bij de start bent
– Zorg voor de juiste kleur van je wedstrijdbandje om je rechterarm
– Rij rustig op de plek waar gestart wordt
– Rechtop uitrijden zo dicht mogelijk tegen de binnenboarding en niet naast elkaar

Veel succes allemaal en een plezierige wedstrijd toegewenst!

Aangepast d.d. 3 februari 2018 12:35 uur

ADVERTEERDERS

Dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze site en/of nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl!